Tarta cebulowa
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Ciasta i ciasteczka
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
- 125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
- mała cebula w cieniutkich plasterkach
- 3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
- świeżo zmielony czarny pieprz
- sól morska
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
/>
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska
Składniki:
gotowe ciasto na tartę o śr. 23 cm
125 ml crème fraîche lub kwaśnej śmietany
mała cebula w cieniutkich plasterkach
3 – 4 plastry boczku w postaci skwarek
świeżo zmielony czarny pieprz
sól morska
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W