Indyk na miękko z fasolką szparagową i winegretem
Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 4 szt. podudzia z indyka
- kminek mielony
- kolendra mielona
- pieprz czarny
- sól gruboziarnista
- olej Kujawski
- 200 g zielonej fasolki szparagowej
- 2 łyżki oleju Kujawski z papryką
- 2 łyżki octu winnego czerwonego
- 1 łyżeczka musztardy dijon
- sól i pieprz do smaku
- 1 łyżka kaparów
- natka pietruszki
- szalotka
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Podudzia z indyka przetnij wzdłuż i wyfiletuj. Wyjmij dużą kość, pozostałe usuniesz przed podaniem. Porcje mięsa dokładnie przypraw z każdej strony i odstaw na kilka godzin, aby smaki przeszły do środka.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W