Odświętne francuskie naleśniki
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Przygotowanie:
Składniki:1 ½ szklanki mąki
3 jajka
2 szklanki mleka
½ szklanki wody
łyżeczka ekstraktu waniliowego
2 łyżki roztopionego masła
masło do smażenia
Przygotowanie:
Mąkę, jajka, mleko, wodę i wanilię ubić razem. Dodać roztopione masło. Naleśniki smażyć z obu stron na patelni na maśle.
© Annabel Langbein
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W