Makaron z komosy ryżowej z małżami
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Makarony, kluski, Owoce morza
Składniki:
- pół paczki makaronu z komosy ryżowej
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 3 rozgniecione ząbki czosnku
- 3 filety anchois
- 3 łyżki kolendry posiekanej razem z korzeniami
- łyżeczka płatków chili
- pół filiżanki posiekanej natki pietruszki
- 500 g małży
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Makaron przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Małże dobrze płuczemy i trzymamy w wodzie. W dużym rond
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W