Łosoś w papilotach

Łosoś w papilotach
Oceń przepis:
33 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Grzegorz Łapanowski

Seria kulinarna:
Ł'apetyt (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Z papieru do pieczenia wyciąć prostokąty i ułożyć na nich lekko posolone filety z łososia, marchewkę i cukinie pokrojone w paski, plastry kopru włoskiego, posiekany imbir i zioła. Zwinąć sakiewkę i włożyć ją do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 15 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA