Łosoś w papilotach
Oceń przepis:
Przygotował:
Grzegorz Łapanowski
- Seria kulinarna:
- Ł'apetyt (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- filet z łososia
- 2 marchewki
- 1 średni koper włoski
- 2 mini cukinie
- 1 cm kłącza imbiru
- tymianek
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Z papieru do pieczenia wyciąć prostokąty i ułożyć na nich lekko posolone filety z łososia, marchewkę i cukinie pokrojone w paski, plastry kopru włoskiego, posiekany imbir i zioła. Zwinąć sakiewkę i włożyć ją do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 15 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W