Hiszpańskie krokiety z łososiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.12)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia hiszpańska
Składniki:
- 4 filety z łososia
- pokrojone i lekko obgotowane
- 4 jaja
- ugotowane na twardo i posiekane
- 4 duże plastry pomidora
- 4 kromki białego chleba
- 1 cebula pokrojona w kostkę
- 1 posiekany ząbek czosnku
- 50 g czarnych oliwek
- ½ pęczka pietruszki
- 4 płaty ciasta filo
- sól i pieprz do smaku
- oliwa do smażenia i smarowania
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Filety przyciąć, żeby miały ładny kształt
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W