Hamburger z kurczaka w chili

Hamburger z kurczaka w chili
Oceń przepis:
31 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Donna Hay

Seria kulinarna:
Donna Hay - szybkie, świeże, proste (odc. 1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Przygotować majonez cytrynowy. W misce wymieszać majonez z sokiem z cytryny.
Połączyć oliwę, paprykę w proszku i chili. Zalać kurczaka. Mocno rozgrzać grill lub żeliwną patelnię rowkowaną. Smażyć kurczaka po 2 minuty z każdej strony. Bułki posmarować majonezem cytrynowym. Przełożyć liśćmi rukoli i kawałkami kurczaka.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA