Grillowana kanapka z szynką i serem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.34)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 3
Składniki:
- 6 kromek pieczywa pełnoziarnistego
- 3 łyżki musztardy diżońskiej
- 3 plasterki dobrej szynki
- 3 grube plastry sera cambozola
- 3 łyżki masła
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozsmaruj musztardę na 3 kromkach, na każdą połóż po plasterku szynki i sera. Przykryj pozostałymi kromkami i posmaruje obie zewnętrzne strony wszystkich kanapek masłem. Rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Smaż kanapki po 2 minuty z każdej strony, aż będą złoto-brązowe, a ser się stopi.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W