Chowder z łososiem i kukurydzą
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
- Kuchnia świata:
- Kuchnia Ameryki Północnej
Składniki:
- 6 szklanek bulionu rybnego
- 400 g białych
- słodkich ziemniaków
- obranych i pokrojonych
- 225 g zmiksowanej kukurydzy
- 350 g wędzonego łososia
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zagotuj ziemniaki z bulionem w rondlu, zmniejsz ogrzewanie i gotuj na małym ogniu do miękkości. Dodaj wędzonego łososia oraz kukurydzę i gotuj jeszcze 5 min. Podawaj na ciepło.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zupy
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W