Chili con carne

Chili con carne
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Kim McCosker

Seria kulinarna:
4 składniki (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia meksykańska

Składniki:

  • 500 g mielonej wołowiny
  • 1 opakowanie przyprawy do chili con carne
  • 1 puszka pomidorów bez skórki
  • 310 g czerwonej fasolki

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Podsmaż mielone mięso na patelni z nie przywierającą powierzchnią,

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA