Bouquet garni

Bouquet garni
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Emeril Lagasse

Seria kulinarna:
Esencja smaku Emerila (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska
Ilość osób:
1

Przygotowanie:

Składniki

1 liść laurowy
1 świeża gałązka tymianku
3 gałązki natki pietruszki
½ łyżeczki ziaren czarnego pieprzu

Przygotowanie

Na niewielkim kawałku bawełnianego materiału umieścić liść laurowy, tymianek, pietruszkę i pieprz. Unieść końce materiału, aby uformować mały woreczek i związać za pomocą kuchennego sznurka.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA