Zielona sałata z dressingiem jogurtowo-koperkowym

Zielona sałata z dressingiem jogurtowo-koperkowym
Oceń przepis:
37 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.84)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Zanurzyć sałatę w misce z zimną wodą na kilka minut. Odsączyć, osuszyć w wirówce do sałaty. Włożyć do dużej salaterki, dodać koperek. Wymieszać jogurt z posiekanym koperkiem, sokiem z cytryny i miodem. Tuż przed podaniem polać sałatę dressingiem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA