Wędzony węgorz z sałatką z ziemniaków
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Marco Pierre White odkrywa brytyjską kuchnię (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia brytyjska
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- wędzony węgorz lub makrela
- ziemniaki
- najlepiej odmiany Jersey Royal
- majonez
- rukiew wodna
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ugotować ziemniaki w mundurkach, ostudzić i obrać. Pokroić w plastry, posolić, dodać majonez i wymieszać. Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i podzielić na porcje. Podawać z rukwią wodną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W