Wędzony łosoś z ziołowym kozim serkiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Przekąski
- Ilość osób:
- 8
Składniki:
- 280 g miękkiego koziego sera
- 2 łyżki posiekanego koperku
- świeżo zmielony czarny pieprz
- 450 g wędzonego łososia w plastrach
- 1 mała czerwona cebula
- obrana i pokrojona w cienkie plastry
- 1 długa ciabatta
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać kozi ser z koperkiem i doprawić pieprzem do smaku. Ułożyć plastry łososia i cebuli na półmisku. Podawać z grzankami z ciabatty.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W