Szybki sos do ryb
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.76)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- ½ szklanki majonezu
- 2 łyżki ketchupu
- 2 łyżki marmolady
- 1 dymka pokrojona na plasterki
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1 łyżeczka curry
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Roztrzepać składniki na gładki sos. Podawać z halibutem lub inną rybą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W