Salsa mexicana
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.25)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 2 pomidory świeże
- 1 biała cebula
- ½ czerwonej papryki
- 4 łyżki posiekanej kolendry
- 1 łyżka posiekanych jalapenos
- sok z limonki
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pokroić w drobną kostkę całe pomidory, cebulę, paprykę. Wymieszać dodając kolendrę, jalapenos oraz sól i sok z limonki do smaku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia meksykańska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W