Szarmula
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.16)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia marokańska
Składniki:
- 3 pęczki naci kolendry
- 1 pęczek naci pietruszki
- 4 ząbki czosnku
- po 1/2 łyżeczki papryki słodkiej i ostrej w proszku
- 1 łyżeczka mielonego kminu rzymskiego
- sok z 1 cytryny
- oliwa
- sól
- pieprz
- szafran
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksować dokładnie wszystkie składniki. Ilość oliwy czyni marynatę bardziej lub mniej płynną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W