Nadzienie grzybowo-orzechowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 2 filiżanki grzybów ugotowanych w 1/4 filiżanki bulionu jarzynowego
- pół filiżanki posiekanych orzechów włoskich
- pól filiżanki twardego tofu rozgniecionego widelcem
- 1 łyżka mleka sojowego (więcej, jeśli robimy sos)
- pół łyżeczki soli
- pół łyżeczki białego pieprzu
- mała garść bazylii
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki rozdrobnić w blenderze i doprawić do smaku. Jeśli zamiast nadzienia robimy sos, należy dolać więcej mleka.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W