Nadzienie grzybowo-orzechowe

Nadzienie grzybowo-orzechowe
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 4.30
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 2 filiżanki grzybów ugotowanych w 1/4 filiżanki bulionu jarzynowego
  • pół filiżanki posiekanych orzechów włoskich
  • pól filiżanki twardego tofu rozgniecionego widelcem
  • 1 łyżka mleka sojowego (więcej, jeśli robimy sos)
  • pół łyżeczki soli
  • pół łyżeczki białego pieprzu
  • mała garść bazylii

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wszystkie składniki rozdrobnić w blenderze i doprawić do smaku. Jeśli zamiast nadzienia robimy sos, należy dolać więcej mleka.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA