Sałatka z pomidorów z miętą i oliwą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Doskonałe trio (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 2
Przygotowanie:
Składniki:200 g różnych gatunków pomidorów
pęczek liści mięty bez łodyg
2 łyżki oliwy extra vergine
sól i świeżo zmielony pieprz
Przygotowanie:
Porządnie umyjcie pomidory i pokrójcie na plastry grubości 0,5 cm. Rozłóżcie plastry pomidorów na talerzu w jednej warstwie i posypcie solą i pieprzem. Zwińcie razem liście mięty i drobno posiekajcie. Posypcie pomidory miętą. Skropcie sałatkę oliwą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W