Sałatka z fenkułem i persymoną
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 2 słodkie
- twarde persymony
- 1 średni fenkuł z listkami
- ¼ pęczka mięty
- 2 mozzarelle
- 30 ml oliwy
- skórka i sok z cytryny
- łyżeczka miodu
- łyżeczka musztardy dijońskiej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pokroić persymony i fenkuł. Ułożyć na talerzu. Poszarpać mozzarellę. Dodać do persymony i fenkułu.
Posypać całość miętą. Pozostałe składniki wymieszać w miseczce. Skropić sałatkę.
Posypać całość miętą. Pozostałe składniki wymieszać w miseczce. Skropić sałatkę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W