Sałatka tabouleh
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- W interesie mięsożercy (odc.12)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia arabska
Przygotowanie:
Składniki:
rukola
natka pietruszki
pomidor
czerwona cebula
sok z 1 cytryny
oliwa extra virgin
Przygotowanie:
Wrzuć do miski drobno posiekaną rukolę i natkę pietruszki. Pokrój pomidora w plastry, a następnie w słupki i kostkę i dodaj do ziół. Równie drobno posiekaj cebulę. Posyp mieszankę solą i pieprzem. Dopraw sokiem z cytryny. Polej wszystko oliwą i wymieszaj.
© Adrian Richardson
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W