Rapini z brązowym masłem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.45)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 60 g masła
- skórka i sok z 1 cytryny
- 1 pęk liści rapini (kapusty polnej)
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na dużej patelni roztop masło i podgrzewaj, aż zacznie brązowieć. Kiedy będzie miało orzechowy kolor, wlej sok cytrynowy i dodaj pokrojone rapini i skórkę z cytryny. Wymieszaj, dolej odrobinę wody. Gotuj ok. 10 min pod przykryciem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W