Rapini z brązowym masłem

Rapini z brązowym masłem
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 4.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.45)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na dużej patelni roztop masło i podgrzewaj, aż zacznie brązowieć. Kiedy będzie miało orzechowy kolor, wlej sok cytrynowy i dodaj pokrojone rapini i skórkę z cytryny. Wymieszaj, dolej odrobinę wody. Gotuj ok. 10 min pod przykryciem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA