Raita ze szpinakiem i koperkiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- W świecie przypraw Anjum (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 300 g jogurtu naturalnego
- 75 g młodego szpinaku, umytego
- 10 g świeżego koperku, posiekanego
- sól
- ¾ łyżeczki kminu rzymskiego w proszku
- mnóstwo świeżo zmielonego czarnego pieprzu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Podgotuj szpinak w rondlu z kilkoma łyżkami wody. Zajmie to około 2 minut. Następne odsącz go z wody.
Wymieszaj z jogurtem, koperkiem, solą, pieprzem i kminem rzymskim. Podawaj schłodzony.
Wymieszaj z jogurtem, koperkiem, solą, pieprzem i kminem rzymskim. Podawaj schłodzony.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W