Raita
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- W interesie mięsożercy (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
Przygotowanie:
Składniki:½ libańskiego ogórka
½ ząbka czosnku
pomidor
świeża mięta
dowolne świeże zioła
filiżanka jogurtu
Przygotowanie:
Zetrzyj ogórek na tarce. Drobno posiekaj czosnek. Przekrój pomidora w ćwiartki. Wykrój z niego miąższ i pokrój go w słupki, a następnie w drobną kostkę. Posiekaj listki mięty i dowolnych ziół. Połącz wszystko z gęstym jogurtem, posól, popieprz i wymieszaj.
© Adrian Richardson
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W