Piwo jabłkowo-imbirowe
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Ilość osób:
- 2
Przygotowanie:
Składniki:Baza imbirowa:
100 g startego imbiru
pół filiżanki brązowego cukru
sok z jednej cytryny
1 kawałek kory cynamonu
250 ml wody
Dodatki:
mięta
sok jabłkowy
woda sodowa albo gin
Przygotowanie:
Składniki bazy (poza sokiem) zagotować. Wlać sok i odstawić do lodówki na kilka dni. Połączyć bazę z sokiem jabłkowym, wodą albo ginem.
Udekorować miętą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W