Koktajl jarmużowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Adriana Marczewska
- Seria kulinarna:
- Ślinotok (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
Składniki:
- garść liści jarmużu
- 1 banan
- 1 kiwi
- ½ szklanki soku z winogron (np. z sokowirówki) lub jabłkowego
- ½ szklanki mleka kokosowego
- 1 łyżka soku z limonki lub cytryny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jarmuż opłukać, oderwać liście od zgrubienia pośrodku.
Włożyć do pojemnika blendera stojącego, dodać obranego banana, obrane kiwi, sok z winogron, mleko kokosowe i sok z limonki.
Dokładnie zmiksować (ok. 2 minuty) i od razu podawać.
Włożyć do pojemnika blendera stojącego, dodać obranego banana, obrane kiwi, sok z winogron, mleko kokosowe i sok z limonki.
Dokładnie zmiksować (ok. 2 minuty) i od razu podawać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W