Chrupiące plastry boczku zapiekane ze śliwkami
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzać piekarnik do 230°. Nadziać śliwki migdałami. Przeciąć paski boczku na pół i owijać śliwki. Ułożyć na blasze i zapiekać przez ok. 10 min (raz obrócić), aż boczek będzie chrupki. Podawać na gorąco.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia francuska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W