Pomidory suszone marynowane w oliwie

Pomidory faszerowane mozzarellą i boczkiem
Oceń przepis:
33 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Mammaryla (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przetwory
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Suche pomidory ułóż w słoiku przekładając je przyprawami: czosnkiem, listkami laurowymi, skórką cytrynową, gałązkami tymianku, pieprzem. Zalej dobrą oliwą z oliwek. Pomidory są dobre od dnia następnego przez następne pół roku. Oliwę można używać do sałatek i przyprawiania mięs.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA