Pomidory suszone marynowane w oliwie
Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Mammaryla (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przetwory
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- suche pomidory
- oliwa z oliwek
- czosnek
- tymianek
- liście laurowe
- skórka z cytryny
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Suche pomidory ułóż w słoiku przekładając je przyprawami: czosnkiem, listkami laurowymi, skórką cytrynową, gałązkami tymianku, pieprzem. Zalej dobrą oliwą z oliwek. Pomidory są dobre od dnia następnego przez następne pół roku. Oliwę można używać do sałatek i przyprawiania mięs.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia włoska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W