Pita wege
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.50)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia arabska
Składniki:
- 1 szklanka świeżego ziarna kukurydzy
- 1 szklanka ciecierzycy z puszki
- 2 dymki
- drobno posiekane
- ¼ szklanki kiełków sojowych
- 2 łyżki oliwy
- otarta skórka i sok z 1 cytryny
- 2 chlebki pita
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj w misce kukurydzę, ciecierzycę, dymkę, kiełki, oliwę, skórkę i sok z cytryny. Dopraw do smaku. Nałóż sałatkę do chlebków pita i zwiń.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W