Pieczony halibut z pomidorami i cebulą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.76)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 2 cebule
- obrane i pokrojone na plasterki
- 2 pokrojone pomidory
- 1 czubata łyżka curry
- sól
- ½ szklanki soku pomarańczowego
- 450 g świeżego halibuta
- 1 łyżka oleju
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzać piekarnik do 190 stopni C. Ułożyć cebule na dnie brytfanny (20cm na 20 cm), dodać pomidory, curry, sól i sok pomarańczowy. Natrzeć rybę oliwą, solą i pieprzem. Ułożyć na warzywach. Piec przez 20 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W