Papryka z kozim serem i bazylią
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.17)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 6 małych papryczek
- 200 g koziego sera
- oliwa z oliwek
- sól i pieprz
- pęczek młodej bazylii
- czosnek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Papryki i czosnek pieczemy przez 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Wyjmujemy gniazdo nasienne. Napełniamy paprykę kozim serem, skrapiamy oliwą, posypujemy bazylią, solą i pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W