Owocowe śniadanie Sary

Owocowe śniadanie Sary
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka

Składniki:

  • Mus:
  • 200 g kawałków banana, mrożonych
  • 200 g kawałków ananasa, mrożonych
  • 100 g kawałków mango, mrożonych
  • 125 g żurawin/czarnych jagód/malin, mrożonych
  • 150 ml mleka migdałowego
  • ⅓ łyżeczki grzyba chaga w proszku
  • 1 łyżeczka guarany w proszku/aceroli w proszku/maki w proszku
  • 1 łyżeczka acai w proszku
  • 1 łyżeczka białka w proszku
  • 25-50 ml wody
Przybranie:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wrzuć wszystkie składniki do blendera. Zmiksuj na gładką masę. Podawaj w misce lub w dużej szklance. Przybierz truskawkami, suszonymi owocami, orzechami i pyłkiem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA