Owocowe śniadanie Sary
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka
Składniki:
- Mus:
- 200 g kawałków banana, mrożonych
- 200 g kawałków ananasa, mrożonych
- 100 g kawałków mango, mrożonych
- 125 g żurawin/czarnych jagód/malin, mrożonych
- 150 ml mleka migdałowego
- ⅓ łyżeczki grzyba chaga w proszku
- 1 łyżeczka guarany w proszku/aceroli w proszku/maki w proszku
- 1 łyżeczka acai w proszku
- 1 łyżeczka białka w proszku
- 25-50 ml wody
Przybranie:
- truskawki, pokrojone na plasterki
- mieszanka suszonych owoców i orzechów
- pyłek pszczeli
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wrzuć wszystkie składniki do blendera. Zmiksuj na gładką masę. Podawaj w misce lub w dużej szklance. Przybierz truskawkami, suszonymi owocami, orzechami i pyłkiem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia skandynawska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W