Orzeszki do piwa
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.46)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 4 szklanki mieszanki orzechów
- białko 1 jajka
- 1 czubata łyżka ziarnistej musztardy
- 2 łyżki cukru
- ½ łyżeczki pieprzu kajeńskiego
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C. Lekko ubij białko z przyprawami i dokładnie wymieszaj z orzechami. Rozłóż mieszaninę na blasze do pieczenia. Piecz 15 min, aż orzechy uprażą się na lekko brązowy kolor.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W