Makaron z rzodkwi z sosem pomidorowym i oliwkami
Oceń przepis:
Przygotował:
Iwona Zasuwa
- Seria kulinarna:
- Ugotuj mi mamo! 2 (odc. 12)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegańskie, Dobre dla dzieci
Składniki:
- 2 sztuki białej rzodkwi
- kilka bardzo dojrzałych pomidorów
- garść zielonych oliwek bez pestek
- pęczek bazylii
- kilka łyżek oliwy z oliwek
- kilka sztuk suszonych pomidorów
- ząbek czosnku
- sól i odrobina miodu do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rzodkiew obierz i pokrój w wąskie pasy obieraczką do warzyw.
Przygotuj sos: zmiksuj pomidory z czosnkiem i oliwą, dodaj zioła, dopraw do smaku.
Podawaj rzodkiew polaną sosem pomidorowym i posypaną oliwkami.
Serwuj od razu!
Przygotuj sos: zmiksuj pomidory z czosnkiem i oliwą, dodaj zioła, dopraw do smaku.
Podawaj rzodkiew polaną sosem pomidorowym i posypaną oliwkami.
Serwuj od razu!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dobre dla dzieci
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W