łosoś w wiórkach kokosowych
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.37)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia karaibska
Składniki:
- 1¼ szklanki niesłodzonych wiórków kokosowych
- 4 filety z łososia bez skóry po 170 g
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C. Wsyp wiórki do czystej plastikowej torby i wkładaj po 1 filecie z łososia. Obtoczone w wiórkach kawałki łososia układaj na lekko naoliwionej blasze. Dopraw je solą i pieprzem, a następnie piecz przez 15 min. Podawaj z karaibską salsą (przepis poniżej)
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W