Kanapki z wędzonym łososiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Przekąski
Składniki:
- 6 żytnich tostów
- kilka łyżek twarożku kremowego
- 1 łyżka musztardy
- garść koperku
- kilka kropel soku z cytryny
- garść kaparów
- 1 nieduża czerwona cebula
- pokrojona w cienkie półplasterki
- kilka liści chrupkiej sałaty
- 100 - 110g plasterków wędzonego łososia
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksuj serek, musztardę, koperek, sok z cytryny i kapary na w miarę gładką masę. Rozsmaruj masę na dwóch tostach. Na wierzch nałóż kolejno łososia, sałatę i czerwoną cebulę. Połóż jednego tosta na drugiego, a całość przykryj trzecim. Powtórz to samo z drugą kanapką. Przetnij na skos i podawaj od razu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W