Guacamole

Guacamole
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Australijskie Boże Narodzenie (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przelicznik produktów
Wybierz produkt


1 szklanka ma pojemność 250 ml

1 łyżka ma pojemność 15 ml

1 łyżeczka ma pojemność 5 ml

Przelicznik wag

jednostka

jednostka
gram
Przelicznik pojemności

jednostka

jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur

Przelicznik foremek
Twoja foremka

Foremka z przepisu

Przygotowanie:

Rozetnij awokado, wyjmij łyżką miąższ. Rozgnieć miąższ widelcem. Dodaj posiekaną papryczkę jalapeño, sok z cytryny, szalotki, pomidora, kolendrę, sól i pieprz. Starannie wymieszaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA