Guacamole
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 3 awokado o ciemnej skórze
- 1 pomidor bez pestek
- pokrojony
- 1 papryczka jalapeño
- 2 szalotki
- drobno pokrojone
- sok z 2 cytryn
- 1 łyżka kolendry
- sól
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozetnij awokado, wyjmij łyżką miąższ. Rozgnieć miąższ widelcem. Dodaj posiekaną papryczkę jalapeño, sok z cytryny, szalotki, pomidora, kolendrę, sól i pieprz. Starannie wymieszaj.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia meksykańska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W