Dip z białej fasoli i pistacji
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 19)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 2
Przygotowanie:
Składniki:1 puszka opłukanej fasoli
pół filiżanki posiekanych, surowych, niesolonych pistacji
pół filiżanki liści mięty
2 łyżeczki skórki z cytryny
⅓ filiżanki mleka sojowego
1 łyżeczka soli
Przygotowanie:
Wszystkie składniki rozdrobnić na gładką masę.
Podawać z krakersami, surową marchewką albo na chlebie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W