Dip z białej fasoli i pistacji

Dip z białej fasoli i pistacji
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 19)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
2

Przygotowanie:

Składniki:
1 puszka opłukanej fasoli
pół filiżanki posiekanych, surowych, niesolonych pistacji
pół filiżanki liści mięty
2 łyżeczki skórki z cytryny
filiżanki mleka sojowego
1 łyżeczka soli

Przygotowanie:
Wszystkie składniki rozdrobnić na gładką masę.
Podawać z krakersami, surową marchewką albo na chlebie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA