Grzanka z pieczarkami
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 16)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Przekąski
Składniki:
- półtorej filiżanki pieczarek pokrojonych w ćwiartki
- łyżka oliwy
- posiekany ząbek czosnku
- pół filiżanki mleka sojowego
- łyżeczka tymianku
- łyżka koperku
- łyżka bazylii
- łyżka natki pietruszki
- szczypta soli morskiej
- 2 kromki żytniego chleba
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Pieczarki i czosnek smażyć przez minutę na oliwie. Dolać mleko, dodać zioła i sól. Smażyć, aż grzyby zmiękną i wchłoną płyn. Na patelni albo w tosterze zrobić grzanki. Ułożyć je na talerzu i przykryć pieczarkami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W