Grillowane warzywa
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Dania z grilla
Składniki:
- główka czosnku
- 4 filety anchois
- filiżanka oliwy
- słodki ziemniak
- czerwony ziemniak
- czerwona i zielona papryka
- garść pieczarek
- fenkuł
- natka pietruszki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Czosnek rozgniatamy z solą i anchois. Warzywa wkładamy do miski, polewamy oliwą, dokładamy pastę czosnkową i dokładnie mieszamy. Układamy je na grillu. Upieczone mieszamy i posypujemy natką pietruszki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W