Grzanki z twarożkiem i letnimi warzywami
Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 300 g zielonego, młodego groszku
- 300 g fasolki szparagowej
- 50 g orzechów laskowych
- natka pietruszki,
- łyżka tartego sera Bursztyn
- olej Kujawski z bazylią i czosnkiem
- 200 g wiejskiego twarożku
- kilka kromek wiejskiego chleba
- olej Kujawski do smażenia
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W garnku zagotuj wodę z cukrem i solą, dodaj groszek i fasolkę szparagową. Warzywa blanszuj około 3-4 minut...
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W