Garam masala
Oceń przepis:
Przygotował:
Anjum Anand
- Seria kulinarna:
- Łatwa kuchnia indyjska 2 (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
Składniki:
- 4 suszone liście laurowe
- 7 strączków czarnego kardamonu
- tylko nasiona
- 1 łyżeczka ziaren czarnego pieprzu
- 2 łyżeczki nasion kminu
- 1 łyżeczka mielonego cynamonu
- 5 goździków
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zemleć wszystkie składniki w młynku do przypraw albo utrzeć w moździerzu. Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku, w chłodnym, ciemnym miejscu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W