Koktajl z mango i mleka kokosowego
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
Składniki:
- 2 duże dojrzałe mango lub mango z kompotu (250 g)
- 150 ml mleka kokosowego
- papryczka chilli
- 0,75 szklanki kruszonego lodu
- cukier lub miód do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mleko kokosowe zmiksować w blenderze razem z mango. Dodać do smaku cukru lub miodu. Podawać z lodem i odrobiną papryczki chilli.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia indyjska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W