Miseczki z grzybami, tofu i pesto
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- chleb górski
- pół filiżanki pieczarek
- oliwa w spreju
- pół filiżanki startego wędzonego tofu
- 1 łyżka pesto
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Chleb pociąć na kwadraty i wyłożyć nim formę do muffinek. Spryskać oliwą w spreju. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C na 5 minut. Przestudzić.
Pieczarki podsmażyć, dodać tofu, przyprawić solą i pieprzem. Dołożyć pesto o wymieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć do upieczonych wcześniej chlebowych miseczek.
Pieczarki podsmażyć, dodać tofu, przyprawić solą i pieprzem. Dołożyć pesto o wymieszać. Tak przygotowany farsz nałożyć do upieczonych wcześniej chlebowych miseczek.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W