Domowy chrzan
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.34)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przetwory
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Przygotowanie:
Żeby ujarzmić intensywny aromat chrzanu, po prostu obierz korzeń i wrzuć go do malaksera. Zmiksuj, aż będzie drobno posiekany, dodaj tyle octu jabłkowego, żeby powstała rzadka pasta. Dodaj kilka łyżek cukru, żeby zrównoważyć smak. Dopraw solą. Zapnij pas i spróbuj. Ale nie martw się początkową mocą. Jak wiele najlepszych rzeczy, chrzan z wiekiem łagodnieje.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przetwory
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W