Domowy chrzan

Domowy chrzan
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.34)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przetwory
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Żeby ujarzmić intensywny aromat chrzanu, po prostu obierz korzeń i wrzuć go do malaksera. Zmiksuj, aż będzie drobno posiekany, dodaj tyle octu jabłkowego, żeby powstała rzadka pasta. Dodaj kilka łyżek cukru, żeby zrównoważyć smak. Dopraw solą. Zapnij pas i spróbuj. Ale nie martw się początkową mocą. Jak wiele najlepszych rzeczy, chrzan z wiekiem łagodnieje.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA