Czerwona marynowana cebula
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni 2 (odc.25)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 4 czerwone cebule
- 1 szklanka czerwonego octu winnego
- 1 szkl wody
- kilka goździków
- kilka szt. ziela angielskiego
- 2 liście laurowe
- kilka ziaren pieprzu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Cebulę pokroić w plastry niezbyt grube. Ocet i wodę zagotować z przyprawami. Zalać gorącą marynatą cebulę i odstawić na dobę do przegryzienia.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia meksykańska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W