Czerwona marynowana cebula

Czerwona marynowana cebula
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

  • 4 czerwone cebule
  • 1 szklanka czerwonego octu winnego
  • 1 szkl wody
  • kilka goździków
  • kilka szt. ziela angielskiego
  • 2 liście laurowe
  • kilka ziaren pieprzu

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w plastry niezbyt grube. Ocet i wodę zagotować z przyprawami. Zalać gorącą marynatą cebulę i odstawić na dobę do przegryzienia.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA