Bulion miso
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
- Kuchnia świata:
- Kuchnia japońska
Składniki:
- kopiasta łyżka pasty miso
- 1 dymka
- pokrojona w cienkie
- ukośne plasterki
- garść ulubionych warzyw
- pokrojonych w nieduże kawałki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zagotuj w rondelku szklankę wody. Dodaj warzywa i dymkę. Gotuj, aż warzywa się podgrzeją. Zdejmij z ognia i wmieszaj pastę miso. Podawaj od razu.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zupy
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W