Zupa pho według Janelli
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
- Kuchnia świata:
- Kuchnia wietnamska
Składniki:
- mięso i rosół z ekologicznego kurczaka
- 2 małe paczki makaronu fasolowego
- kiełki fasoli
- pęczek blanszowanego w rosole pak choi
- 4 pokrojone szalotki
- natka kolendry i chili do ozdoby
- tamari i olej sezamowy do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do misek nakładamy makaron, pokrojoną pierś kurczaka, kiełki fasoli, pak choi. Zalewamy wszystko rosołem, przybieramy natką kolendry i chili.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zupy
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W