Sashimi Pedra
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Wolny tydzień Chucka (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Kuchnia świata:
- Kuchnia japońska, Kuchnia meksykańska
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Składniki:500g świeżego tuńczyka dobrej jakości, pokrojonego na cienkie plasterki
1 czerwona cebula
sok z 3 limonek
1 awokado, pokrojone na plastry
1 papryczka jalapeno, cienko pokrojona
2 łyżki sosu sojowego dobrej jakości
krakersy
Przygotowanie:
Na talerzu układamy plastry tuńczyka. Dekorujemy czerwoną cebulą. Skrapiamy sokiem z limonki, kładziemy na wierzchu awokado i jalapeno. Skrapiamy sosem sojowym. Podajemy z kakersami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W