Sałatka z arbuzem i fetą
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.21)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia grecka
Składniki:
- ćwierć arbuza bez pestek
- 200 g fety
- pęczek rukwi wodnej
- 3 pomidory
- 75 ml octu z czerwonego wina
- szczypta sumaku
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kroimy arbuza, pomidory i fetę. Dodajemy rukiew. Mieszamy oliwę, sumak, ocet sól i pieprz. Polewamy sałatkę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W