Sałatka z arbuzem i fetą

Sałatka z arbuzem i fetą
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia grecka

Składniki:

  • ćwierć arbuza bez pestek
  • 200 g fety
  • pęczek rukwi wodnej
  • 3 pomidory
  • 75 ml octu z czerwonego wina
  • szczypta sumaku
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kroimy arbuza, pomidory i fetę. Dodajemy rukiew. Mieszamy oliwę, sumak, ocet sól i pieprz. Polewamy sałatkę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA